Gezond eten tijdens het reizen.

01-11-2020


Weer onderweg? 

Reizen kan spannend, leerzaam, vermoeiend en energiek zijn! 

En het eten dat u tijdens het reizen geniet, kan heerlijk en onvergetelijk zijn. 


Pak voedsel met zorg in voordat u vertrekt 


-->  Maak je producten schoon. Spoel alle verse producten af ​​onder stromend kraanwater voordat ze in een koelbox worden verpakt, ook producten met een afpelbare schil of korst. Houd koude gerechten koud. 

-->  Plaats koud voedsel in koelers met bevroren gelpacks of ijs. Door het op 40 ° F of lager te bewaren, wordt bacteriegroei voorkomen. Overweeg om dranken in een koelere en bederfelijke voedingsmiddelen in een andere te verpakken, aangezien u waarschijnlijk het vaakst naar dranken grijpt. Gesneden fruit en groenten, hummus, guacamole en yoghurt zijn goede snacks om in de koelbox te bewaren. 

-->  Houd warm eten warm. Dat betekent dat je bij het inpakken het beste kunt doen met warm eten, tenzij je een draagbare verwarmingseenheid hebt die veilig kan worden gebruikt. 

-->  Pak gezonde niet-bederfelijke snacks in. Hoe u ook reist, uw gezin kan gezond blijven eten met deze eenvoudige opties: Geheel of gedroogd fruit. Gevriesdroogde groenten. Noten (voorgeportioneerd in zakjes ter grootte van een snack). Notenboters (reispakketten zijn geweldig voor vliegtuigen). Volkoren pretzels, crackers en broodstengels. Trail-mix. Snackbars. Zoek naar repen gemaakt met volle granen, noten en fruit met weinig toegevoegde suikers. 

-->  Neem desinfecterende handgel en desinfecterende doekjes mee. Deze zijn handig voor het wassen van uw handen of andere oppervlakken.



Houd de voedselveiligheid in gedachten als u eenmaal vertrokken bent 


-->  Reinig je handen voordat je gaat eten. Zelfs als je het toilet niet hoeft te gebruiken, wil je nog steeds de ziektekiemen wegspoelen die je op de luchthaven of het treinstation hebt opgepikt. Wassen met water en zeep of handdesinfecterend middel. 

-->  Wees veilig met water. Water wordt in de hele VS gereguleerd en getest, maar drink bij twijfel geen kraan- of bronwater. Dit geldt ook voor alles wat met water is gemaakt, zoals ijs of fonteindrankjes. Blijf bij verzegelde dranken in flessen als u zich zorgen maakt over de lokale watervoorziening. 

-->  Denk aan de twee uur regel. Als je koud of warm eten koopt op de luchthaven of het treinstation, eet het dan binnen twee uur na aankoop op. Daarna vermenigvuldigen bacteriën zich. (Bij warm weer is de veilige tijdslimiet één uur.) Stel een timer in op je horloge of telefoon om je eraan te herinneren. 

-->  Denk na voordat je gaat eten. Maak in het vliegtuig je dienbladtafel schoon met desinfecterende doekjes. Zet voedsel nooit direct op de dienbladtafel. Als er warm eten wordt geserveerd in het vliegtuig of de trein, zorg er dan voor dat het inderdaad warm is.


Eet goed tijdens het reizen 


-->  Kies voor gezonde tussendoortjes. Deze keuzes zijn gemakkelijk mee te nemen en zijn beschikbaar in veel tankstations en de meeste luchthaventerminals: Halfvolle mozzarella-kaasstick. Broodje volkoren met mager vlees, groenten en mosterd. Salade met magere eiwitten. Groentesoep. Vetvrije latte. Fruit bakje. Voorgesneden groenten (in combinatie met notenboter van huis). 

-->  Roadtrip stop. Er kunnen lange stukken weg zijn met beperkte opties tussen steden, maar roadtrips hoeven geen verstoring van gezond eten te veroorzaken. 

-->  Markten. Haal voorgewassen/voorgesneden groenten, hummus, yoghurt, sandwiches, salades en fruit met schillen, waaronder sinaasappels en bananen. 

-->  Broodjeswinkels. Kies volkorenbrood, extra groenten en mosterd in plaats van olie of mayonaise. 

-->  Drive-thru en informele restaurants. Focus op items die zijn gegrild, gestoomd, geroosterd of gebakken in plaats van gebakken of gebakken. Denk aan salades met magere eiwitten en een dressing op basis van vinaigrette, soepen op basis van bouillon, havermout en eieren met volkorenbrood. Als je trek hebt in comfortvoedsel, let dan gewoon op je porties - blijf bij de basis, zoals een enkele burgerpasteitje zonder speciale sauzen, kindermaat bijgerechten en water in plaats van frisdrank.


Zoek op uw bestemming naar gezonde hapjes 



-->  Neem geen vakantie van voedselveiligheidsregels. Vis, schaaldieren, vlees en eieren zijn nog steeds onveilig om rauw te eten, zelfs in een chique hotel. 

-->  Vraag in een hotel om een ​​kamer met een minikoelkast. Bezoek dan de lokale markt voor nietjes. Zo kun je op je kamer ontbijten en gezonde snacks bij de hand houden, waaronder hummus en yoghurt. 

-->  Maak instant havermout als ontbijt. Als je een koffiezetapparaat hebt, kun je instant havermout maken. Roer er gedroogd fruit, noten en melk door voor een goed begin van de dag. 

-->  Wees voorzichtig met een continentaal ontbijt. Geniet van deze gratis maaltijdoptie door volkoren ontbijtgranen te kiezen met vetvrije of magere melk, fruit of yoghurt. 

-->  Geef voedsel aan straatverkopers door. Hoewel de aroma's verleidelijk kunnen zijn, kun je overwegen om eten van onbekende straatverkopers over te slaan. De veiligste strategie is om vast te houden aan beproefde eetgelegenheden. 

-->  Pas op voor buffetten. Voordat je een bord pakt, loop je rond het buffet en beslis je welk voedsel je kiest. Blijf uit de buurt van voedsel dat op kamertemperatuur wordt geserveerd - dat is binnen de temperatuur "gevarenzone" waar bacteriën kunnen gedijen. Streef ernaar om de helft van je bord fruit en groenten, een kwart magere eiwitten en een kwart volle granen te maken. 

-->  Wees avontuurlijk ... maar niet overdreven gewaagd met vleesselecties. Zeg gewoon "nee, bedankt" tegen wild vlees zoals apen, vleermuizen en ongewoon wildvlees.


© 2021 Best LIfe blog. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin